• 7. sivu mansikat eka kuva.JPG
  • 010.JPG
  • 076.JPG
  • PB130011.JPG
  • Tykansio3.jpg
  • Tykansio4.jpg
  • Tykansio8.jpg
  • Tykansio10.jpg

Käsi- ja taidetyöt

Käsityöläisenä olen sielultani risaineri eli työstän vanhaa, hyväkuntoista materiaalia uuteen muottiin. Koska olen hurahtanut villaan ja huopaan, niin ne ovat tällä saralla päätuotteeni.

HeiDisain tarjoaa yksilöllisiä ja ainutlaatuisia käsitöitä: kaikki työni ovat jollain lailla erilaisia, koska materiaalit vaihtelevat ja ideat sinkoilevat, kokeilen ja etsin uusia ratkaisuja, pyrkimyksenä on käytännöllinen ja toimiva käyttöesine tai taidetyö.

Sadut ja tarinat sekä luonto ympärilläni ovat innoittajiani, käsillä oleva työ alkaa elää omaa elämäänsä, ja usein vasta loppuvaiheessa tiedän, syntyykö koru, taide-esine, satuhahmo tai huopahedelmä! Valikoimistani löytyy neulatyynyjä /ranteenlämmittäjiä /pannulappuja ja pannunalusia / koruja / huopapalloja / pikku laukkuja / kukkaroita / asusteita... mitä kulloinkin käsillä olevasta materiaalista syntyy.

Myyn tuotteitani turuilla ja toreilla, käsityötapahtumissa, mutta voin tulla myös kotiin tai työpaikalle esittelemään. Tai jos joku näkemäsi tuote kiinnostaa, ota yhteyttä niin tehdään kaupat! Facebookista löydät myös HeiDisainin oman sivun. Facebook-sivulle päivitän ajankohtaisia asioita ja laitan kuvia tuotteista, välitän matkailuun liittyviä tietoja.

 

Huopasaippua on villan sisään kätketty aarre!

HeiDisain-huopasaippua on aito käsityönä tehty luonnontuote – kuoresta ytimeen saakka: sisus on suomalaista Sola-saippuaa ja huopakuori on suomenlampaan villasta.

HeiDisain-huopasaippua toimii parhaiten henkilökohtaisena saunasaippuana, on kestävä ja ihoa hoitava. Ei sisällä väriaineita, lisäaineita tai säilöntäaineita eikä synteettisiä hajusteita. Sopii hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parranajoon, on mieto ja runsaasti vaahtoava saippua. 

Maupertuis-huopasaippua on tarinallinen lahjatuote, joka kertoo Tornionlaaksossa suoritetusta astemittauksesta, kokeile sitruunaa tai appelsiinia! VAIN TILAUKSESTA!

HeiDisain-pakkaus on osa kokonaisuutta

HeiDisainin tuotteiden pakkaukset syntyvät samalla tavalla kuin tuotteetkin. Yksilöllisesti uusiotuotteena jo kerran käytetystä materiaalista. Pienille tuotteille olen kehittänyt pienen vyötteen, ja korumaisille tuotteille, kuten rannekkeille ja ranteenlämmittäjille, olen taitellut pienen laatikon. Hintatiedot ja materiaalitiedot löytyvät vyötteestä tai mukana olevan käyntikortin toiselta puolelta.

HeiDisain-tuotteet ovat 100 % lappilaista käsityötä, ja materiaali on kierrätettyä tai kuten uudessa Simu-tuotesarjassa, yhteistyökumppanin ylijäämämateriaalia.

HAND MADE In PELLO, Tornio Valley, Lapland, Finland.

 

Käsityömatkailupalvelu / käsityöpajapalvelu

HeiDisain järjestää myös käsityömatkailupalveluja. Kokeile Heidien yhteistä retkipakettia Heidin Mummolassa: tutustu perinteiseen maatilaelämään ja osallistu samalla käsityöpajaan... huovuta neulalla tai vedellä ja saippualla vaikkapa oma pieni lapinlehmä tai pupu, pallo, tai helmet omaan koruusi!

Käsityöpajatoimintaa asiakkaan toiveiden mukaan. Vaihtoehtoina mm. vesihuovutus, neulahuovutus, oman huopasaippuan teko, korttipaja... Sopii virkistystoiminnaksi vanhuksille, työpajaksi ja toimintaterapiaksi lapsille ja nuorille, osaksi työpaikan virkistystoimintaa.