• 7. sivu mansikat eka kuva.JPG
  • 010.JPG
  • 076.JPG
  • PB130011.JPG
  • Tykansio3.jpg
  • Tykansio4.jpg
  • Tykansio8.jpg
  • Tykansio10.jpg

Käsi- ja taidetyöt - My Artisan Work

Käsityöläisenä olen sielultani risaineri eli työstän vanhaa, hyväkuntoista materiaalia uuteen muottiin. Koska olen hurahtanut villaan ja huopaan, niin ne ovat tällä saralla päätuotteeni.

HeiDisain tarjoaa yksilöllisiä ja ainutlaatuisia käsitöitä: kaikki työni ovat jollain lailla erilaisia, koska materiaalit vaihtelevat ja ideat sinkoilevat, kokeilen ja etsin uusia ratkaisuja, pyrkimyksenä on käytännöllinen ja toimiva käyttöesine tai taidetyö.

Sadut ja tarinat sekä luonto ympärilläni ovat innoittajiani, käsillä oleva työ alkaa elää omaa elämäänsä, ja usein vasta loppuvaiheessa tiedän, syntyykö koru, taide-esine, satuhahmo tai huopahedelmä! Valikoimistani löytyy neulatyynyjä /ranteenlämmittäjiä /pannulappuja ja pannunalusia / koruja / huopapalloja / pikku laukkuja / kukkaroita / asusteita... mitä kulloinkin käsillä olevasta materiaalista syntyy.

Myyn tuotteitani turuilla ja toreilla, käsityötapahtumissa, mutta voin tulla myös kotiin tai työpaikalle esittelemään. Tai jos joku näkemäsi tuote kiinnostaa, ota yhteyttä niin tehdään kaupat! Facebookista löydät myös HeiDisainin oman sivun. Facebook-sivulle päivitän ajankohtaisia asioita ja laitan kuvia tuotteista, välitän matkailuun liittyviä tietoja.

My Artisan Work

I am re-designer - I work with old materials or new materials (like leftover of some other handicrafter) with purpose to find out what is hiding inside that material - and create my HeiDisain-art work or HeiDisain-handicraft. I favour as material wool and felt.

All my art work and handicrafts are unique and mostly one of the kind. Materials are different and changing all the time as well my ideas. I am constantly looking for new solutions and ways to use the material I have. My purpose is to create well working and practical utility article or piece of art.

I find my inspiration in fairy tales and stories, in surrounding nature and in materials given to work. You can find pictures about my work in my facebook HeiDisain. If you find my work or art interesting to buy, please contact Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HAND MADE IN PELLO, TORNIO VALLEY, LAPLAND, FINLAND