• 011.jpg
  • 017.JPG
  • IMG_4854.jpg
  • Tykansio5.jpg

Rekisteri- ja tietosuojaseloste HeiDisain-toiminnalle

Kirjoitettu .

Rekisteri- ja tietosuojaseloste perustuu GDPR-asetukseen (General Data Protection Regulation) ja Suomen henkilötietolakiin, 10 § ja 24§.

Palautetta vuosien takaa - ja kehua!

Kirjoitettu .

Vaihdoin kanteen tämän pikkutoukan kuvan, joka ruisleivästä kurkistaa. Yksi parhaimmista oivalluksistani, jos niin saa sanoa. Vaikka yleensä ei kai saa. Sanoohan sananlaskukin, että tikulla sitä silmään, joka itseänsä kehuu, vai muistanko oikein?

HeiDisain Hiidenkivellä - uudet tuulet 2018

Kirjoitettu .

Vuodenvaihteen minulle innostavimpiin lukuelämyksiin kuului Tuula Uusi-Hallilan ja Anne Helttusen kirja Sitaattien salat eli Mitä jokaisen tulee tietää suomalaisesta kirjallisuudesta. Melkeinpä tuntuu siltä, että tämä kirja pitäisi hankkia itselle käsikirjaksi suomalaiseen kirjallisuuteen ja niistä syntyneisiin kielikuviin. Aleksis Kiven Seitsemän veljeksen Hiidenkivi-kohtaus sijoittuu romaanin puoliväliin. Olen lopettanut toiminimeni HeiDisain 31.12.2017. Tuotemerkki HeiDisain jatkaa kuitenkin eloaan ja vaellustaan. Nyt on kuitenkin niin, että sekä minä että HeiDisain seisomme kuvaannollisesti Hiidenkivellä ja katselemme ympärillemme. Kirjassa Seitsemän veljestä Hiidenkivi kuvaa elämän käännekohtaa, uuden aikakauden odotusta ja kulttuurin murrosta. Minäkin olen nyt uuden alun edessä, monella tapaa.

Ystävänpäiväksi: Hiekkaenkelin siipisulan hellyydellä

Kirjoitettu .

Ystävälle! Kiitos kirjasta ja elämyksestä Afrikassa!

Mitä kuuluu, kukkuluuruu... minun ja HeiDisainin vuosi 2016

Kirjoitettu .

21.11.2016

Olen pitkään miettinyt, milloin on aika kirjoittaa jotain tästä kuluneesta vuodesta 2016. Lupasinhan jossain välissä facebook-päivityksessäkin sen tehdä. Miettinyt myös onko se ollenkaan tarpeen, sillä pääasiassahan se koskettaa minua, ketä kiinnostaa? Tänä aamuna Lapin Kansan luettuani totesin, että jokhan solis aika... vuosi lähenee loppuaan eli voihan sen vuosikatsauksen kirjoittaa jo ennen viimeistä päivää.