• 011.jpg
  • 017.JPG
  • IMG_4854.jpg
  • Tykansio5.jpg

TUUNAUSTA

Kirjoitettu .

Käykös muilla joskus niin, ettei saata luopua jostain hienosta lahjasta tai esineestä, vaikka kaikkea tavaraa ei millään voi aina säilyttää? Minulle käy nimittäin yhtenään, eritoten, jos on kyse jostain kirjasta tai kuvatuotteesta, kuten käytetystä kalenterista.

Tuunattu muistikirja 10,-               Tuunattuja muistikirja A5 - 8,- €/kpl                Tuunattuja muistikirjoja A4 - 10,- € / kpl

Rakastan satuja ja tarinoita, rakastan satukuvituksia ja siksi esimerkiksi kirjastojen poistohyllyjen ohi on todella vaikea kävellä, jos siellä sattuu olemaan käytöstä poistettuja satukirjoja. Niitäpä on siksi kertynyt melkoinen kasa kotiin ja työhuoneeseen. Kaikkea en voi säilyttää, mutten raaski poiskaan heittää. Olen siis kehittänyt tavan käyttää näitä hienoja kuvia uudestaan: korteissa ja kirjanmerkeissä, ja tänään hoksasin, että niitä voi hyödyntää myös muistikirjojen kansina.

Tässäpä tämän päivän työskentelyn tulosta. Olen ollut kuulkaas onnellinen, sillä viime aikoina on ollut näitä sydämen väriseviä kyynelpäiviäkin. Onko työssä lupa olla onnellinen tai odottaa siitä onnellisuutta? Uskoisin, että meidän täytyy kulkea omaa tarkoitustamme kohti, mikä minun on, on vielä hämärän peitossa, mutta melkoisen varma alan jo olla, että sillä on jotain tekemistä satujen ja tarinoiden ja kuvien kanssa.

A4 -kokoinen tuunattu muistikirja 10,- sis alv 24 %

A5 -kokoinen tuunattu muistikirja 8,- sis alv 24 %

A6 - kokoinen tuunattu muistikirja 5,- sis alv 24 % - tulkaa hakemaan omanne! Erinomainen lahja rippikoululaiselle tai koululaiselle tai kenelle tahansa. Mukana kirjanmerkki, johon voi omat viestit ja terveiset kirjoittaa. 

Näiden kirjojen kannet olen löytänyt ahkerasti lukemastamme kirjasta Viisi pientä hevosta, kirjoittanut Kirsti Manninen ja kuvittanut Pirkko Kataja. Vuoden 2001 vuosikalenterista, jonka kuvat Narniasta on maalannut Christina Birmingham (ehtipä olla pitkään säilössä!). Bernadetten kuvittamasta Grimmin Tuhkimosta.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä 040-7210982 / Pellon alueella voin tulla myyntireissulle vaikka kotiin. Seuraava tiedossa oleva myyntitapahtuma on Rovaniemen sadonkorjuumarkkinat 10.-11.9.2016 -