• 047.JPG
  • IMG_9792.JPG
  • P6030088.JPG
  • P9220027.JPG
  • Tunnelmia Tornionjoelta 10.7.2009 011.JPG
  • Tykansio.jpg
  • Tykansio1.jpg
  • Tykansio7.jpg

Kulttuurioppaan palveluja

Tarjoan oppaan ja matkanjohtajan palveluja Revontultentien varrella suomen, saksan, englannin ja ruotsin kielellä yrityksille, yhdistyksille, yksityishenkilöille.

Oikealta löydätte esimerkkejä Tornionlaakson retkistä. Suunnittelen juuri Teille sopivan retken toiveidenne mukaisesti, kun kerrotte millainen ryhmä on kyseessä ja mitä toivotte.

Opastuspaikkakuntia: Kemi, Tornio-Haaparanta, Ylitornio, Övertorneå, Pello, Pajala, Kolari ja Äkäslompolo. Yleisesti kaikki E8-valtatien ja Revontulten matkailutien paikkakunnat molemmin puolin Tornionjokea sekä Rovaniemi.

Palvelu: Opastus on yksilöllinen palvelu, joka rakennetaan yhteistyössä tilaajan kanssa huomoiden ryhmän tarpeet ja toiveet (esimerkiksi teemaopastukset) sekä ryhmän koon, matkailijoiden iän ja liikunnalliset kyvyt. Ota yhteyttä, niin rakennetaan juuri Teille sopiva opastettu retki: Heidi Rannisto-Jolma +358 40 7210982 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Teen yhteistyötä muiden paikallisten toimijoiden kanssa, voimme myös yhdessä rakentaa Teille sopivan retkikokonaisuuden.

Olen TornioHaparanda matkailuoppaat ry:n jäsen, ja noudatan alan yleisiä sopimusehtoja.

Huomioitavaa

Opastuskierroksillamme käyntikohteina olevat kirkot ovat avoinna ryhmillemme, mutta kuitenkin sillä varauksella, että kirkon omat tilaisuudet voivat aiheuttaa muutoksia ja peruutuksia viime hetkellä.

Opaspalvelu on yksilöllinen palvelu, ja hyvä opastus syntyy huolellisesti suunnitellen ja valmistautuen, otathan siis yhteyttä hyvissä ajoin!

 

 

Paikallisia retkikohteita

Tornionlaakso on täynnä upeita maisema- ja luontokohteita, joihin liittyy myös vahvaa kulttuurillista sisältöä. Useat näistä kohteista eivät ole aivan tien varressa ja edellyttävät matkailijalta mahdollisuutta ja kykyä liikkua luonnossa. Näiden retkien pituus vaihtelee 2 – 4 tuntia kohteesta ja lähtöpaikasta riippuen. Yleensä sopiva ryhmän koko on 5 – 15 henkilöä ja olisi hyvä, että retkeen sisältyy ruokailu/kahvittelu/muu virvoke – hetki.

Lue lisää...

Villa taipuu moneen muotoon

HeiDisain järjestää myös käsityömatkailupalveluja. Voin tuoda työpajan luoksesi tai etsimme yhdessä sopivan paikan villaan ja huovutukseen tutustumiseen. Kädentaitotyöpaja sopii kaikenikäisille ja siinä samalla valmistuu mieluinen muisto matkastasi.

Kokeile Heidien yhteistä retkipakettia Heidin Mummolassa: tutustu perinteiseen maatilaelämään ja osallistu samalla käsityöpajaan... huovuta neulalla tai vedellä ja saippualla vaikkapa oma pieni lapinlehmä tai pupu, pallo, tai helmet omaan koruusi!